Kakav si tip studenta prema horoskopskom znaku?

Vjerovali u horoskop ili ne, čitanje ovog članka će vas zabaviti. Koji ste vi tip studenta prema znaku u horoskopu?


Između učenja i tuluma uvijek bira učenje: dečko Djevica

Dečki u znaku djevice su brižni, kako u vezama tako i po pitanju studiranja i polaganja ispita. Oni jednostavno žele biti sigurni da sve imaju pod kontrolom i uvijek će prije odabrati učenje nego odlazak na tulum. Dobri su motivatori, jer svojim navikama i radnom etikom pokazuju drugima kako je sve moguće.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Perfekcionistica sa svim potrebnim bilješkama: cura Djevica

Djevice su inače dobre u organizaciji svog vremena te su tihe i sramežljive. Cure u znaku djevice su studentice koje uvijek teže višem i boljem rezultatu. Uvijek zapisuju sve bilješke s predavanja i od njih uvijek posuđuješ sve što je potrebno za ispit. One svojim radom inspiriraju druge na učenje.

Student koji svima pomaže: dečko Riba

Ribe su poznate po svojoj osjećajnosti i empatiji za druge. Dečki u znaku ribe će uvijek pomoći kome god treba, pa tako i na fakultetu. Iako možda neki misle da je to iskorištavanje, ribe jednostavno uživaju u tome što nekome mogu pomoći kao npr. dati instrukcije besplatno. Naravno, sve ima svoje granice.

Studentica koja je tužna zbog loših ocjena: cura Riba

Cure ribe vrlo su osjetljive i nije ih sram to pokazati. Studentice u znaku ribe teško prihvaćaju pad na ispitu, a neki to ne mogu razumjeti. No, vrlo je jednostavno: ribe su jednostavno osjetljivije od ostalih.

Onaj kojem treba vremena da se sprijatelji: dečko Rak

Ovi studenti su na prvoj godini među tišima i sramežljivijima. Njima je potrebno malo više vremena kako bi se s nekim sprijateljili i opustili. No, ako se za vrijeme studiranja sprijateljite s rakom, dobit ćete vrlo lojalnog prijatelja.

Nervozna studentica: cura Rak

Studentice u znaku Raka marljive su i uče no bez obzira koliko dobro naučile neki ispit, uvijek će biti nervozne, sve dok ne dođu službeni rezultati ispita. Ovi znakovi su nervozne prirode ,jer uvijek moraju biti sigurne da su dobro obavile sve svoje zadatke.

Student koji je strog sam prema sebi: dečko Škorpion

Studenti u znaku škorpiona takmičarskog su duha i zato su uvijek strogi sami prema sebi. Kada se susretnete s ovakvim osobama, probudi vam se želja da ih zagrlite i kažete da će sve biti okej. Svi znaju koliko su oni zapravo pametni i da će uspjeti, ali oni si ne mogu pomoći i uvijek će davati baš sve od sebe.

Cura u koju su svi zaljubljeni: cura Škorpion

Cure u znaku Škorpiona vrlo su misteriozne, pa samim time i vrlo privlačne. Zbog svoje osobnosti, uvijek će privući nove ljude koji ih žele upoznati.