JobFAIR ‘20 je zvanično završen

“JobFAIR ‘20 - Iskoristi svoju šansu!”, sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko - tehnoloških fakulteta i ekonomije je zvanično završen.


zatvorenSajam Web 01

Dvodnevni sajam, JobFAIR ‘20  uspješno je završen, 10. novembra. Svrha ovog Sajma je da na istom mjestu okupi entuzijastične mlade ljude i potencijalne poslodavce te kroz razgovor i popratne aktivnosti koje Sajam nudi, pomogne budućim inženjerima i ekonomistima da pronađu željenu praksu ili posao.

JobFAIR ‘20 je ove godine svojim posjetiocima ponudio prezentacije kompanija učesnica Sajma s vrlo zanimljivim temama, radionicu Open Space Technology (OST) i Career Speed Dating radionicu (CSD).

– Na ceremoniji zatvaranja održano je izvlačenje sretnih dobitnika nagradnih igara. U saradnji sa Centrom za poslovnu edukaciju besplatan kurs u vrijednosti od 650KM osvojio je Zijad Ličina. U saradnji sa nevladinom organizacijom BRAVO, kurs italijanskog jezika pripao je Emiru Piti. U saradnji sa HUB387, daily pass su osvojili Harun Kusić i Medin Paldum. U saradnji sa Academy387, popust od 25% na bilo koji kurs iz ponude pripao je Harun Kusiću. U saradnji sa tershouse pass za 10 dana za četiri sretna dobitnika su osvojili Adi Smajić, Lejla Mehmedagić, Tarik Horozović i Harun Kološ. Čestitamo sretnim dobitnicima i vjerujemo da će ovu šansu iskoristiti na najbolji način, navode organizoatori.

Jedna od mogućnosti koju trebate iskoristiti i nakon zatvaranja Sajma je CV baza koja ostaje otvorena za unos i ažuriranje Vaših biografija. Kompanije učesnice Sajma imaju pristup bazi tokom cijele godine, tako da ukoliko još uvijek niste ostavili svoj CV, na linku to uvijek možete uraditi.

– Ovim putem zahvaljujemo našim partnerima koji su prepoznali potencijal i važnost projekta. Vidimo se naredne godine, poručuju organizatori.