Jedini način za potpuno opuštanje: Hotel gostima zabranio korištenje mobitela

Kampanja naziva „In the Moment“ koju je pokrenuo resort „Ayana Resort & Spa“ ima za cilj potpuno opuštanje, a za njega, smatraju, potrebno je zabraniti korištenje elektronskih uređaja…


hotel 1543230680

Godišnji odmor idealno je vrijeme za opuštanje i punjenje baterija, pa se jedan resort na Baliju pobrinuo da vam to omogući na pomalo neobičan način. Kako? Zabranom svih elektronskih uređaja na jednom od njihovih bazena, piše Punkufer.

Advertisements

Kampanja naziva „In the Moment“ koju je pokrenuo resort „Ayana Resort & Spa“ ima za cilj potpuno opuštanje, a za njega, smatraju, potrebno je zabraniti korištenje elektronskih uređaja. Tako sad na jednom od bazena nema više „prćkanja“ po mobitelima i tabletima, barem u vremenu od 9 ujutro, pa do 5 popodne.

– Namjera nam je ljudima osigurati odmor u kojem će komunicirati jedni s drugima, odmor u kojem se cijeni totalno opuštanje, odmor koji za cilj ima postizanje potpune relaksacije, objasnio je viziju kampanje glasnogovornik resorta za Lonely Planet.

Advertisements

Tako u dijelu resorta neće biti mogući pozivi, poruke ni društvene mreže, pa ćete prije ulaska u „River pool“ svoje stvari ostaviti u osiguranom ormariću. Također, ukoliko imate želju, moći ćete zaigrati razne igre, tako da na vas čekaju šah, kartanje, sudoku i ostale igre, koje su vremenom, zbog mobitela koje ne puštamo iz ruku, već i pomalo zaboravljene.

U svakom slučaju, ideja nam se čini dobrom i pozitivnom, a ako ipak umirete od želje da opalite selfie ili objavite post na Facebooku, moći ćete to napraviti, ali u vremenu od 7 do 9 ujutro, ili od 5 do 7 popodne, kada zabrana elektroničkih uređaja – nije na snazi.

(STUDOMAT.ba)