Udruženje Multi i Centar za poslovnu afirmaciju sprovode projekat istraživanja stavova mladih u vezi problematike nezaposlenosti omladinske populacije u Bosni i Hercegovini.

Udruženje “Multi” i Centar za poslovnu afirmaciju sprovode projekat istraživanja stavova mladih u vezi problematike nezaposlenosti omladinske populacije u Bosni i Hercegovini. S tim u vezi, kreiran je anketni upitnik namijenjen mladima, kako bi se što bolje razumijeli njihovi stavovi i mišljenje o navedenoj problematici.

Anketni upitnik je sastavljen iz pet jednostavnih pitanja, sa još nekoliko potpitanja i shodno tome ne zahtjeva dodatni vremenski napor za ispunjavanje. Sa druge strane, rezultati istraživanja će se koristiti u svrhu unapređenja ekonomskih politika orijentiranih ka rješavanju problematike nezaposlenosti mladih osoba u BiH.

Svojim učešćem u ispunjavanju upitnika i prosljeđivanjem istog Vašim prijateljima i svim ostalim zainteresovanim pomažete ostvarivanju što veće reprezentativnosti uzorka istraživanja, ali i poboljšavanju položaja na desetine hiljada nezaposlenih mladih u BiH.

Anketni upitnik možete ispuniti ovdje.

(cpa-bih.org)