INTERA TP: Prijavite se na program obuke za mlade nezaposlene osobe – Work Ready Now!

WRN! program je osmišljen od strane EDC-a, a trenutno se izvodi u devet zemalja u svijetu.


work ready now program intera tp

INTERA Tehnološki Park iz Mostara, u skopu projekta Partnership for Innovation (PI), organizira program obuke Work Ready Now (WRN!) za sve mlade nezaposlene osobe koji žele steći znanja i vještine kako bi bili spremniji za buduće radne izazove.

Program je namijenjen mladim nezaposlenim visokoobrazovanim osobama, s naglaskom na tehnička i ekonomska zanimanja. Obuka je koncipirana tako da mladi aktivno sudjeluju u procesu učenja, imaju priliku uvježbati i unaprijediti nove vještine, steći samopouzdanje potrebno za pronaći i zadržati radno mjesto.

WRN! trening se fokusira na razvoj i jačanje osnovnih vještina koje su potrebne kako bi pronašli posao i bili uspješni na radnom mjestu. Tijekom programa, mladi odrede svoje osobne radne ciljeve i prepoznaju korake za njihovo ostvarivanje.

Cijeli Work Ready Now! program trajanja je 65 sati, a organiziran je u sljedećih šest modula: Osobni razvoj, Komunikacijske vještine, Ponašanje na radnom mjestu, Vještine traženja posla, Leadership i Uvod u poduzetništvo. Obuka će biti organizirana tri puta tjedno u popodnevnim satima, u trajanju od 16.6.2014. do 31.7.2014. godine.

WRN! program je osmišljen od strane EDC-a, a trenutno se izvodi u devet zemalja u svijetu.

Svi zainterenirani sve detalje o programu kao i načinu prijave mogu pogledati na www.intera.ba.

(seebiz.net)