Imućna porodica u potrazi za parom koji bi vodio imanje na Bahamima za 120.000 dolara

Koga biste poveli?


bahamas vacation

Posao na Bahamima od ponedjeljka do petka, od 8 pa do 17 sati, za 120.000 dolara godišnje? Zvuči idilično? Imućni poslodavci s Floride traže par koji bi održavao domaćinstvo na njihovom privatnom ostrvu na Bahamima.

Ipak, nije da neće biti posla – u pitanju su četiri kuće, jer je uz rezidencije na Bahamima uključeno i imanje u matičnom gradu poslodavaca na Floridi.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Mnogi na listu svojih želja stavljaju i posjetu nekom egzotičnom ostrvu poput, recimo, Bahama. Baš u taj ostrvski raj s bijelim pješčanim plažama i azurno plavim morem dobrodošao je par koji bi pritom za boravak dobijao i novčanu naknadu.

Naravno, stvari nisu tako jednostavne, jer potrebno je ipak i da zasučete rukave. Naime, imućna porodica s Floride traži par za boravak na privatnom ostrvu kako bi održavali njihovo imanje.

Poželjno je da kandidati imaju prethodnog iskustva s vođenjem i održavanjem domaćinstva. Ako dobiju posao iz snova, očekuje ih godišnja plata od 120.000 dolara, prenosi 24sata.hr.

Osim toga, bogati poslodavci posjeduju i imanje u Naplesu na Floridi o kom bi takođe trebalo povremeno brinuti, a troškove putovanja iz jedne rezidencije u drugu finansira – poslodavac. Budućim radnicima je obezbijeđen i besplatan smještaj i puno zdravstveno osiguranje.

Angažman uključuje održavanje četiri kuće na privatnom ostrvu i na imanju porodice na Floridi, ali samo radnim danima, od 8 do 17 sati. Ako bude potrebe za prekovremenim radnim satima vikendom, poslodavac se obavezuje da će finansijski pokriti iste.

 – Ovo je zaista jedinstvena prilika. Toliko da su nam klijenti u šali rekli da bi se i sami prijavili za tu poziciju da mogu, rekla je Lucy Chelinger, šefica agencije za zapošljavanje Polo & Tweed.

Ona je dodala da prijave na oglas za posao pristižu u velikom broju otkako su ga objavili na službenoj stranici 28. aprila. Zaista zvuči kao posao iz snova, samo ima jednu manu – namijenjen je za srećnike koji imaju dozvolu za rad u SAD-u.