Idealan studentski posao: Degustator palačinki za honorar preko 700 KM

Baš kad smo pomislili da savršeni posao ne postoji... Problem je samo što ćete se za ovaj slatki posao boriti s više od 400 kandidata.


Foto: 24sata.hr
Foto: 24sata.hr

Nedavno je na Facebooku osvanula zanimljiva ponuda za posao o kojoj su ubrzo pisali domaći mediji. Naime, Choco cafe u Zagrebu, palačinkarnica, slastičarnica i caffe bar traži pojačanje u svojim redovima i to na poziciji – degustatora palačinki.

Kako stoji u njihovom opisu posla, idealan kandidat je veliki gurman, zaljubljenik u dobru hranu, “osoba profinjenog nepca koja obožava palačinke u svim kombinacijama” uz napomenu da kandidat ne smije biti alergičan na neke od sastojaka koji se često dodaju u ovu omiljenu slasticu.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Kako bismo više saznali o ovom savršenom poslu za sve ljubitelje slatkog, ekipa portala Mojfaks razgovarala je sa Anom Zorotović, voditeljicom marketinga Choco cafe-a. Kako je poručila, na oglas se mogu prijaviti svi kandidati koji su zainteresirani za honoraran rad.

14 dana rada, 5 sati dnevno, za platu od 3000 kuna (790 KM)

 – Degustator će se zaposliti na period od 14 dana u kojem će svaki dan degustirati palačinke, definirati normative i ispunjavati upitnike o proizvodima. Radno vrijeme će biti 5 sati dnevno, dva sata na jednoj Choco lokaciji, Trešnjevka, i 2 sata na drugoj Choco lokaciji, Sopot, te sat vremena za tranzit od lokacije do lokacije, pojašnjava Zorotović.

U samo 24 sata prijavilo se tristotinjak kandidata

 – Honorar za obavljeni posao bit će 3000 kuna. Potencijalni degustatori mogu očekivati dinamično okruženje, puno različitih degustacija, upitnike o proizvodima, normativima, porcijama i sl. U prvih 24 sata javilo se 300-tinjak kandidata, sada imamo već 400 prijava, a oglas je još aktivan 10 dana, poručuje za MojFaks.

Kako su nam poručili za kraj, “pri selekciji kandidata zasigurno će jedan od elemenata biti kreativnost, kako bismo saznali zašto pojedini kandidat misli da je idealan za ovu poziciju”, navodi voditeljica.