Idealan posao: Traže radnika koji će probati slatkiše za platu od 100 000 dolara

Morate biti oslobođeni alergija na hranu i spremni da isprobate mnogo slatkiša.


Foto: Envato
Foto: Envato

Kanadska kompanija u potrazi je za šefom za slatkiše, koji će imati zadatak da proba sve vrste slatkih poslastica i zaradi impresivnu platu.

Online prodavnica slatkiša Candy Funhouse nudi 100.000 dolara godišnje sretnom kandidatu čija će uloga biti i da degustira nove proizvode, a zadužen će biti i za “sve zabavne stvari”.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Oglas kaže:

Volite li sve slatkiše i čokoladu? Da li ste strastveni prema poslasticama i istraživanju neobjavljenih i postojećih proizvoda? Ako jeste, ovo je savršena pozicija za vas, prenosi Unilad, piše Avaz.

Tražimo prvog i jedinog šefa Candy Officera na svijetu. Ova prilika je rad od kuće s mogućnošću rada ili iz Toronta, Kanada (stanovnici Kanade) ili Newarka, New Jersey (američki stanovnici), plaćajući do 100.000 dolara godišnje za vođenje “FUNhouse” strategije slatkiša. Ovo uključuje odobravanje svih slatkiša u inventaru i odlučivanje hoće li se svakoj poslastici dodijeliti službeni pečat odobrenja CCO (Chief Candy Officer), navedeno je.

Kandidatima nije potrebno nikakvo prethodno profesionalno iskustvo u žvakanju slatkiša, ali interes i sklonost slatkišima su neophodni, uz “kreativni um”, “zlatne pupoljke okusa” i odlične komunikacijske vještine.

Morate biti oslobođeni alergija na hranu i spremni da isprobate više od 3.500 proizvoda mjesečno.