ID Talks: Prijavite se na radionice o inkluziji i diverzitetu

SaltoYouth u partnerstvu sa Erasmus+ organizacijom poziva sve zainteresovane da se prijave na radionice u oblasti inkluzije i diverziteta koje će se održati online putem Zoom aplikacije u trajanju od 8. septembra do 3. novembra 2021. godine.


Foto: Mreža za izgradnju mira

ID Talks je serija od 5 samostalnih online događaja (radionica), svaki do 90 minuta sa inspirativnim gostujućim govornicima, stavovima koji navode na razmišljanje, diskusijom u malim grupama i sesijama pitanja i odgovora. Bit će predstavljeni omladinski radnici, profesionalci i volonteri iz cijelog svijeta koji su tu da bi podijelili svoje uvide, istraživanja, praktična znanja ili inspirativne priče o inkluziji i diverzitetu, prenosi Mreža za izgradnju mira.

Advertisements

Uz moto „Prihvatanje različitosti“, oni će voditi učesnike kroz važna pitanja i izazove i inspirisati ih da se zagledaju u budućnost omladinskog rada, inkluzije i diverziteta.

Advertisements

Ovaj trening je namijenjen za 40 učesnika, a predviđen je za omladinske radnike i trenere te volonterske mentore. Održava se svake druge srijede od 8. septembra do 3. novembra 2021. godine.

Mogu se prijaviti svi zainteresovani putem aplikacione forme ovdje..

Advertisements


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!