ID Talks: Prijavite se na radionice o inkluziji i diverzitetu

SaltoYouth u partnerstvu sa Erasmus+ organizacijom poziva sve zainteresovane da se prijave na radionice u oblasti inkluzije i diverziteta koje će se održati online putem Zoom aplikacije u trajanju od 8. septembra do 3. novembra 2021. godine.


id talks
Foto: Mreža za izgradnju mira

ID Talks je serija od 5 samostalnih online događaja (radionica), svaki do 90 minuta sa inspirativnim gostujućim govornicima, stavovima koji navode na razmišljanje, diskusijom u malim grupama i sesijama pitanja i odgovora. Bit će predstavljeni omladinski radnici, profesionalci i volonteri iz cijelog svijeta koji su tu da bi podijelili svoje uvide, istraživanja, praktična znanja ili inspirativne priče o inkluziji i diverzitetu, prenosi Mreža za izgradnju mira.

Uz moto „Prihvatanje različitosti“, oni će voditi učesnike kroz važna pitanja i izazove i inspirisati ih da se zagledaju u budućnost omladinskog rada, inkluzije i diverziteta.

Ovaj trening je namijenjen za 40 učesnika, a predviđen je za omladinske radnike i trenere te volonterske mentore. Održava se svake druge srijede od 8. septembra do 3. novembra 2021. godine.

Mogu se prijaviti svi zainteresovani putem aplikacione forme ovdje..