HEA BiH: Imenovana Komisija stručnjaka za akreditaciju Sveučilišta u Mostaru

Agencija za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvaliteta BiH imenovala je Komisiju domaćih i međunarodnih stručnjaka za ocjenjivanje i reviziju kvaliteta i davanje preporuka o akreditaciji visokoškolske ustanove: Sveučilište u Mostaru.


Agencija za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvaliteta BiH imenovala je Komisiju domaćih i međunarodnih stručnjaka za ocjenjivanje i reviziju kvaliteta i davanje preporuka o akreditaciji visokoškolske ustanove „Sveučilište u Mostaru”.

Advertisements

Komisija je imenovana na osnovu prijedloga nadležne obrazovne vlasti, Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa Hercegovačko-neretvanske županije.

Imenovana komisija ima pet članova od kojih su dva iz kategorije predstavnika akademske zajednice, jedan predstavnik privrede i prakse, međunarodni stručnjak i student.

Svi stručnjaci su predloženi, odnosno imenovani sa Liste stručnjaka Agencije, utvrđene u skladu sa članom 49. Okvirnog zakonom o visokom obrazovanju u Bosni i Hercegovini, saopšteno je iz Agencije.

Prilog: Komisija stručnjaka, Sveučilište u Mostaru

Advertisements

[divider]

> Facebook: Sveučilište u Mostaru – pratite aktuelnosti s vašeg Sveučilišta!

[divider]

(STUDOMAT.ba)