Fakultet u Dublinu nudi stipendije

Univerzitetski fakultet u Dublinu u okviru Programa za dodjelu stipendija raspisuje konkurs za dodjelu dvije stipendije za akademsku 2020/2021. godinu.


Michael Smurfit viša poslovna škola Univerziteta u Dublinu je jedna od irskih vodećih škola u oblasti biznisa i istraživačkog rada. Stipendija se dodjeljuje uspješnim kandidatima koji žele nastaviti školovanje na magistarskom studijskom programu Inovacija u marketingu i maloprodaji. Iznos stipendije pokriva 50% školarine.

Svi internacionalni studenti mogu aplicirati za stipendiju. Neophodno je da posjeduju diplomu osnovnih studija, te da imaju visok nivo znanja engleskog jezika. Da bi aplicirali na stipendiju kandidati trebaju biti primljeni na magistarski program Inovacija u marketingu i maloprodaji.

Krajnji rok za prijavu je 15. juni 2020. godine.

Više informacija i prijavnicu možete pronaći na linku.


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

Ajla Bašić

Studentica sam Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Svestrana osoba, a pored prava posebice se interesujem za književnost. Pišem, a moji radovi su nagrađivani, te objavljeni u nekoliko zbornika i časopisa. Zaljubljenik sam u svaki vid umjetnosti, a lično smatram da je "umjetnost - sve što nas okružuje".
X