Deseto, jubilarno izdanje NetWork konferencije

Konferencija će se održati od 25. do 27. marta 2020. godine u Grand Hotelu Neum. Učesnike očekuju brojna predavanja eminentnih bh. i regionalnih predavača o aktuelnim temama.


NetWork Save the Date

Deseto, jubilarno izdanje NetWorka, najveće poslovno-tehnološke konferencije u Bosni i Hercegovini, održat će se od 25. do 27. marta 2020. godine u Grand Hotelu Neum.

Ovaj događaj na jednom mjestu okuplja sve najbolje aktere bh. IT industrije i eminentne regionalne predavače, koji donose aktuelne i kvalitetne sadržaje. Osim novih znanja, NetWork nudi i mogućnost širenja poslovne mreže i saradnje.  Zahvaljujući tome, za deceniju postojanja NetWork konferencija, powered by Microsoft, je postala najpoznatiji brend na lokalnom IT tržištu.

Kao i prethodnih godina, organizatori će za učesnike naredne konferencije prirediti brojna predavanja o aktuelnim temama, među kojima su: AI, DevOps, IoT, Business Disruption, Digital Transformation Modern Workplace, Business Applications, Cloud Infrastructure, Open Source, Security & Compliance i Advanced Analytics.

Novosti o NetWork 10 možete pratiti i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

Zabilježite datum i rezervišite period od 25. do 27. marta 2020. godine za NetWork 10.

#Network10 #NetworkBiH