Debatujte i zaradite mjesečni džeparac

Od sada, najbolji internet debatant za određeni mjesec će, uz knjigu i certifikat, dobivati i simboličnu nagradu u iznosu od 50 KM.


debatologija logo

Nakon što su Centar za kulturu dijaloga i STUDOMAT.ba uspostavili partnersku saradnju i pokrenuli prvi prostor za internet debatovanje u BiH – Debatologiju, mladi ljudi iz BiH, ali i zemalja regiona su dobili priliku da na jednom mjestu prezentuju različite stavove o aktuelnim društvenim pitanjima.

debatologija logoNajbolji debatant na kraju mjeseca dobivao je certifikat i nagradnu knjigu, a kako se projekat pokazao kao vrlo uspješan, za vas smo pripremili jedno iznenađenje, kako bi vas motivisali da i dalje pratite Debatologiju i budete još aktivniji u budućnosti.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Od sada, najbolji internet debatant za određeni mjesec će, uz knjigu i certifikat, dobivati i simboličnu nagradu u iznosu od 50 KM. Za sve debatante koji dolaze iz zemalja regiona, ovaj iznos će biti pretvoren u važeću valutu u njihovoj zemlji. Debatologija će sa svakim mjesečnim pobjednikom dogovoriti najpogodniji način na koji će nagrada biti isplaćena, kako bi osigurali kvalitet i efikasnost. Kao i do sada, svi lični podaci će moderatorima biti dostavljeni anonimno, pa pobjednici ne moraju brinuti o sigurnosti njihovih podataka.

Iskoristite priliku da naučite nešto novo, usavršite postojeća znanja, naučite kako se nositi sa različitim mišljenjima, sklopite nova prijateljstva i za vaš trud osvojite priznat certifikat i simboličnu novčanu nagradu. Cilj nam je nagraditi najbolje i dati vam još jedan razlog zašto da budete dio najveće internet debatne zajednice u regionu – Debatologije.

Svakog ponedjeljka Debatologija vam predstavlja tri nove i aktuelne teze za debatovanje i proglašava pobjednika za prethodnu sedmicu. Debatant sa najviše pobjeda u jednom mjesecu – osvaja titulu najboljeg internet debatanta, ali i nagrade.

Pogledajte šta vam je Debatologija pripremila ovog ponedjeljka na https://studomat.ba/debatologija-teme/.

(STUDOMAT.ba)