Da li želiš biti Global Citizen?

AIESEC je trenutno prisutan u 124 zemlje i svake godine pruži priliku desetinama hiljada studenata da iskoriste jedno od mnogobrojnih iskustava unutar ove studentske mreže.


global citizen1

AIESEC je trenutno prisutan u 124 zemlje i svake godine pruži priliku desetinama hiljada studenata da iskoriste jedno od mnogobrojnih iskustava unutar ove studentske mreže.

Ljeto još nije gotovo, a AIESEC i dalje čeka na vašu prijavu. Ovaj program je inicijativa AIESEC-a da u sklopu volonterskih razmjena boravite 6 do 8 sedmica u izazovnoj sredini gdje radite sa drugim praktikantima sa svih strana svijeta na društveno relevantnim projektima jedne zajednice.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Unutar ovog programa možete raditi na: razvijanju društvenog poduzetništva, obrazovanja u određenom sektoru i podučavanja multikulturoloških vrijednosti.

Otkrijte mogućnosti i vještine za koje niste znali da njima raspolažete i radite na razvijanju istih kroz čitavu razmjenu, kako bi primjenili stečeno znanje unutar poduhvata u vašoj zajednici.

Ukoliko mislite da možete doprinijeti svijetu oko vas i želite iskustvo koje zasigurno nećete zaboraviti tokom vašeg života, onda ne smijete propustiti da se prijavite putem portala: opportunities.aiesec.org ili direktno na kontakt e-mail: exchange.sarajevo@gmail.com.

(STUDOMAT.ba)