Da li želiš biti Global Citizen?

AIESEC je trenutno prisutan u 124 zemlje i svake godine pruži priliku desetinama hiljada studenata da iskoriste jedno od mnogobrojnih iskustava unutar ove studentske mreže.


AIESEC je trenutno prisutan u 124 zemlje i svake godine pruži priliku desetinama hiljada studenata da iskoriste jedno od mnogobrojnih iskustava unutar ove studentske mreže.

Ljeto još nije gotovo, a AIESEC i dalje čeka na vašu prijavu. Ovaj program je inicijativa AIESEC-a da u sklopu volonterskih razmjena boravite 6 do 8 sedmica u izazovnoj sredini gdje radite sa drugim praktikantima sa svih strana svijeta na društveno relevantnim projektima jedne zajednice.

Unutar ovog programa možete raditi na: razvijanju društvenog poduzetništva, obrazovanja u određenom sektoru i podučavanja multikulturoloških vrijednosti.

Otkrijte mogućnosti i vještine za koje niste znali da njima raspolažete i radite na razvijanju istih kroz čitavu razmjenu, kako bi primjenili stečeno znanje unutar poduhvata u vašoj zajednici.

Ukoliko mislite da možete doprinijeti svijetu oko vas i želite iskustvo koje zasigurno nećete zaboraviti tokom vašeg života, onda ne smijete propustiti da se prijavite putem portala: opportunities.aiesec.org ili direktno na kontakt e-mail: exchange.sarajevo@gmail.com.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X