BL: Razriješen direktor Studentskog centra “Nikola Tesla”

Vlada Republike Srpske razriješila je jučer Milana Komljenovića dužnosti direktora Javne ustanove Studentski centar "Nikola Tesla" Banja Luka.


Vlada Republike Srpske razriješila je jučer Milana Komljenovića dužnosti direktora Javne ustanove Studentski centar “Nikola Tesla” Banja Luka.

Odlukom entitetske vlade umjesto Komljenovića za vršioca dužnosti direktora ove ustanove imenovan je Zoran Babić, prenosi Fena.

Ova javna ustanova od 6. jula bila je u centru pažnje javnosti, jer je više od 20 studenata koji su konzumirali hranu u menzi Studentskog centra u Banjoj Luci, završilo u bolnici zbog akutnog febrilnog gastroenteritisa.

Iz Studentskog centra su tvrdili da su nestali uzorci hrane koji su se obavezno morali čuvati 48 sati, a za sve što se desilo okrivljeni su pojedini radnici menze, prenosi “Oslobođenje“.

(oslobodjenje.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.