Dekan Europskih poslovnih studija profesor dr. Jurij Toplak u sklopu individualnih razgovora kandidate će osobno upoznati s prednostima ovog studija i odgovoriti na sva njihova pitanja.

Zanimljivo je istaknuti kako se čak 96 posto magistara Europskih poslovnih studija zaposlilo u struci u vrlo kratkom roku!

Radi lakše organizacije, molimo Vas da na sljedećem linku potvrdite vaš dolazak i odaberete svoj termin za individualnu konzultaciju. Također, molimo vas da ostavite broj Vašeg telefona radi lakše komunikacije, saošteno je sa Alma Mater Europaea

Mnogi studenti su prepoznali vrijednosti našeg studija i svoje zadovoljstvo javno izrazili. Nadamo se da ćete i vi postati ponosni član studentskog kluba Alma Mater Europaea, dodaje se u saopštenju.

(STUDOMAT.ba)

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.