Alma Mater Europaea vas poziva: Dogovorite sastanak s budućim dekanom!

Alma Mater Europaea – univerzitet čija znanost počiva na znanju 33 dobitnika Nobelove nagrade, a diplome prepoznaju poslodavci diljem svijeta poziva sve zainteresirane na Info dan Europskih poslovnih studija koji će se održati u Zagrebu 11. i 12. septembra ove godine.


alma mater dekan

Dekan Europskih poslovnih studija profesor dr. Jurij Toplak u sklopu individualnih razgovora kandidate će osobno upoznati s prednostima ovog studija i odgovoriti na sva njihova pitanja.

Zanimljivo je istaknuti kako se čak 96 posto magistara Europskih poslovnih studija zaposlilo u struci u vrlo kratkom roku!

Radi lakše organizacije, molimo Vas da na sljedećem linku potvrdite vaš dolazak i odaberete svoj termin za individualnu konzultaciju. Također, molimo vas da ostavite broj Vašeg telefona radi lakše komunikacije, saošteno je sa Alma Mater Europaea

Mnogi studenti su prepoznali vrijednosti našeg studija i svoje zadovoljstvo javno izrazili. Nadamo se da ćete i vi postati ponosni član studentskog kluba Alma Mater Europaea, dodaje se u saopštenju.

(STUDOMAT.ba)