AIESEC Mostar: Poziv na “Open Day – Global Citizen”

AIESEC Mostar u četvrtak 28. novembra, sa početkom od 16:00h u OKC Abrešević, organizuje događaj "Open Day – Global Citizen".


AIESEC mostar global citizen 2013

AIESEC Mostar u četvrtak 28. novembra, sa početkom od 16:00h u OKC Abrešević, organizuje događaj “Open Day – Global Citizen”.

Na ovome događaju svi mostarski studenti imaće priliku da saznaju sve o programu “Global Citizen”, koji im može omogućiti da odu na volontersku razmjenu u jednu od 124 zemlje svijeta, i da tamo provedu 6-12 sedmica radeći na društveno korisnim projektima.

AIESEC razmjene vam omogućavaju da razvijete svoj liderski potencijal, da ostvarite pozitivan utjecaj na svjetske lokalne zajednice, te da se upoznate sa drugim zemljama, kulturama i njihovim običajima. Jedini uslov za prijavu je da ste student i da se znate služiti engleskim jezikom.

Svi koji se prijave imaju priliku da ove zime izađu iz svakodnevnice. Informacije o samom programu možete saznati na www.globalcitizenbh.tk, a ukoliko vam je potrebno još detalja, svakako dođite na Open Day, te poslušajte i iskustva ljudi koji su već bili na AIESEC razmjenama diljem svijeta, od Rusije, Italije, Rumunije pa sve do Indije.

AIESEC je najveća međunarodna mreža studenata i mladih ljudi, koja vrši pozitivan utjecaj na društvo kroz iskustva koja razvijaju mlade lidere. Postoji u 124 zemlje svijeta, između ostalih i u Bosni i Hercegovini, i to već 60 godina, a ima viziju da ispuni ljudski potencijal i doprinese miru u svijetu.

(bljesak.info)