AIESEC Banja Luka: Poziv na “AIESEC Igroplov”

Studentska organizacija AIESEC će u utorak, 10.12.2013. godine, sa početkom u 17 časova u prostorijama DFK paba u Banjaluci, po drugi put organizovati "AIESEC Igroplov".


aiesec banja luka igroplov

Studentska organizacija AIESEC će u utorak, 10.12.2013. godine, sa početkom u 17 časova u prostorijama DFK paba u Banjaluci, po drugi put organizovati “AIESEC Igroplov”.

U vrijeme kada dominantu ulogu imaju video igre i društvene mreže, AIESEC pruža mogućnost svima koji to žele da se barem na nekoliko sati vrate dobrim starim društvenim igrama.

Vođena od strane studenata, ova organizacija predstavlja najveću studentsku organizaciju na svijetu, koja pruža mogućnost ličnog i profesionalnog razvoja te sticanja praktičnog znanja i iskustva. Primarni cilj AIESEC-a je, svakako, pokretanje mladih ljudi, samosvjesnost, efektivnost te sposobnost da razmišljaju globalno i rade u različitim okruženjima. U Bosni i Hercegovini postoji već 60 godina, a grupa studenata iz Banjaluke 2012. godine reosniva i lokalnu kancelariju u Banjaluci koja predstavlja jednu od četiri kancelarije AIESEC-a u BiH, a jedinu na prostoru Republike Srpske.

Pored promocije studentskih praksi, ovaj događaj će biti iskorišten i za skupljanje poklona u vidu slatkiša i školskog pribora za humanitarnu akciju “Pravo na paketić“. Za najuspješnije, sponzori događaja su i ovaj put obezbijedili nagrade.

[box type=”shadow”]Facebook: Univerzitet u Banjoj Luci – pratite aktuelnosti s vašeg Univerziteta![/box]

(STUDOMAT.ba)