Želite naučiti njemački jezik? BRAVO nudi tri besplatna mjesta na kursu njemačkog jezika

BRAVO nudi tri besplatna mjesta za one koji bi željeli naučiti njemački jezik, a njihova finansijska situacija im to ne dozvoljava.


german 1619635734

Poziv prenosimo u izvornom obliku u tekstu ispod:

Nakon što smo proteklih mjeseci primili dosta upita za kurs njemačkog jezika, konačno je došlo vrijeme i za novi ciklus upisa! Sve detalje i infromacije o kursu možete pronaći u nastavku teksta.

Nivoi i trajanje kursa za grupne časove:

  • A1: 4 mjeseca
  • A2: 4 mjeseca
  • B1: 4 mjeseca
  • Individualni časovi su dostupni za sve prethodno navedene nivoe. Ukoliko ste zainteresovani za individualne časove, potrebno je prvo da kontaktirate instruktoricu da provjerite da li ima slobodnih termina. U nastavku je mail na koji možete da je kontaktirate: melinanadarevic18@gmail.com

BRAVO nudi tri besplatna mjesta za one koji bi željeli naučiti njemački jezik, a njihova finansijska situacija im to ne dozvoljava. Prijaviti se možete tako što ćete nam u prijavnom obrascu učitati vaše motivaciono pismo u kojem nam objašnjavate vašu situaciju i zašto želite da naučite baš njemački jezik.

Onima koji uplaćuju iz inostranstva dajemo mogućnost plaćanja putem Western Uniona, Pošte Crne Gore ili Moneygrama. Ukoliko uplaćujete na taj način, javite nam se na mail: melinanadarevic18@gmail.com, kako bismo Vam dali podatke za slanje (ime osobe za koju šaljete, adresa, ukoliko zatreba i sl.).

Za prijavu je potrebno da popunite Google Obrazac , a 30.04. poslije podne, svi prijavljeni će dobiti jedan zajednički mail s daljim uputama o kursu. U istom mailu učenicima će biti poslani udžbenici kao i Zoom link koji će koristiti za pristup svim časovima.

Kao i svi dosadašnji kursevi i ovaj kurs će se odvijati preko Zooma, stoga je neophodno da se svi učenici registruju na platformu. Registraciju je potrebno izvršiti na vlastito ime i prezime, jer profili nepoznatih imena neće biti pušteni na čas. Ukoliko bude dolazilo do nekih promjena ili smetnji prilikom ulaska na čas, potrebno je da što prije obavijestite instruktoricu o tome. Budući da se časovi odvijaju preko Zooma, na kurs se možete prijaviti u bilo kojem dijelu svijeta da se nalazite.

Za sva dodatna pitanja možete pisati direktno instruktorici Melini Nadarević na e-mail: melinanadarevic18@gmail.com