Zašto doći na NetWork 10 konferenciju?

Od 25. do 27. marta 2020. godine Grand Hotel Neum će ponovo biti centar dešavanja najveće poslovno-tehnološke konferencije u Bosni i Hercegovini, NetWork 10 konferencije.


NetWork 1

Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku da  IT profesionalci, ljudi iz drugih sfera, ali i studenti slušaju predavanja najeminentnijih domaćih i stranih predavača i da se informišu o posljednjim svjetskim IT trendovima. Sve njih  vežu zajednički interesi u primjeni tehnoloških i digitalnih dostignuća u poslovanju, unapređenju organizacionih i tehnoloških procesa i optimizaciji kompanijskih resursa kroz upotrebu najsavremenijih tehnologija i alata koji to omogućavaju.  AI,  DevOps,  IoT,  Business Disruption, Digital Transformation, Modern Workplace,  Business Applications, Cloud Infrastructure, Open Source, Security & Compliance i Advanced Analytics teme su o kojima će biti govora tokom tri dana konferencije.

NetWork 6 1

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Na NetWorku ove godine možete očekivati oko 90 vrhunskih predavača iz BiH i svijeta, šest sala za predavanja, više od 1000 učesnika, bezbroj šansi za networking, unapređenje znanja i vještina, te noći ispunjene dobrom zabavom. Sve su to razlozi zbog kojih vlada ogromno interesovanje za ovaj događaj i zbog kojih ga ne biste trebali propustiti ukoliko želite ići ukorak s vremenom i postati konkurentniji na tržištu.

Od 1. februara do 19. marta 2020. godine u prodaji su regularne ulaznice, tako da svoje mjesto na NetWork 10 konferenciji možete osigurati već sada po cijeni kotizacije od 450 KM (+PDV). Za one koji se ne stignu registrirati ni u ovom periodu, od  20. marta pa do same NetWork konferencije u ponudi će biti kasne ulaznice, koje koštaju 550 KM (+PDV). Za studente važi posebna cijena kotizacije, koja iznosi 50 KM (+PDV).

NetWork 4

Posjetite www.networkkonferencija.ba  i rezervišite sebi ulaznicu za događaj koji afirmiše i unapređuje IT industriju. Sve informacije o NetWork 10 konferenciji možete dobiti putem web stranice, ali i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn. Pratite nas.

Ukoliko želite vidjeti kako je bilo na prošlogodišnjem NetWorku, slijedite link.