Započnite karijeru u kreativnoj industriji: Prijavite se na kurs Adobe Illustrator

Ukoliko želite ući u svijet grafičkog dizajna, prijavite se već danas!


cropped view of illustrator drawing storyboard sketches in studio

U svijetu u kojem se čovjek svakodnevno susreće s pregršt informacija, proizvoda i usluga, detalji su oni koji mu privlače pažnju. Boje, linije, oblici i drugi elementi složeni u skladnu cjelinu čine razliku u percepciji pojedinca te diferenciraju jedne brandove od drugih. Upravo u tome leži zadatak grafičkog dizajnera, a ove vještine, koje je moguće steći kroz novu obuku INTERA Training Huba, jedne su od najtraženijih na tržištu rada!

intera gd ai vizual 960x640px 01

Kakva znanja ćete steći?

Kroz 24 sata trajanja obuke Illustrator polaznici će steći vještine primjenjive već na sljedećem profesionalnom angažmanu. Interaktivna i praktična obuka započet će uvodom i upoznavanjem radnog okruženja jednog od najpopularnijih alata današnjice. Polaznici će naučiti crtati osnovne oblike, raditi sa slojevima, maskama i objektima, koristiti četkice, simbole i paterne, a upoznat će se i s osnovama rada s tekstom i bitmapama. Obuka, koja će uključivati i korištenje fotografija i efekata, bit će zaokružena izradom logotipa, postera i letka te pripremom istih za tisak.

Kome je obuka namijenjena?

Bilo da svoje vještine želite ponuditi na nekim od najuspješnijih freelancing platformi, bilo da želite prezentirati vlastiti brand na najzapaženiji način ili da svojim znanjem želite doprinijeti digitalnim agencijama, ova obuka je baš za vas! Kroz iznimno praktičnu obuku steći ćete vještine koje ste uvijek željeli, unaprijedit ćete znanja koja već posjedujete i postat ćete spremni odvojiti se od konkurencije na tržištu rada!

Kako se prijaviti?

Ukoliko želite ući u svijet grafičkog dizajna, prijavite se već danas! Za obuku, na kojoj je broj mjesta ograničen, možete se prijaviti na linku. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na prijave@intera.ba.