WhatsApp uvodi promjenu koja će vas poštedjeti mnogih neugodnosti

Ako ste ikad zabunom poslali screenshot osobi čije ste poruke screenshotali ili, još gore, ako ste poslali neku škakljivu fotografiju na krivi broj - onda znate da vam WhatsApp itekako može zakomplicirati život.


Zato je WhatsApp odlučio uvesti malu, ali bitnu promjenu (složit će se svi oni koji su se pronašli u gore navedenim scenarijima) koja će vas dodatno zaštititi od neugodnih scena.

Dosad kad biste slali fotografiju nekom preko WhatsAppa, mogli ste vidjeti samo malu profilnu fotografiju te osobe u gornjem lijevom uglu, što je često znalo rezultirati neugodnostima, prenosi Index.

Sada WhatsApp uvodi dodatnu “zaštitu” – na dnu ekrana moći ćete vidjeti i ime osobe kojoj šaljete fotografiju.

I dok je neke najava ovog updatea oduševila, drugi su ostali razočarani te poručili da postoje mnogo važnije stvari koje bi WhatsApp trebao promijeniti. Ono što korisnici najčešće navode na društvenim mrežama je online status koji ne možete sakriti od svojih kontakata.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT
STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.