“Vježbajmo zajedno”: Besplatne grupne vježbe za studente

Prigodnim nagradama nagradit će se studenti koji budu najredovniji tokom održavanja vježbi.


studenti

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru podržao je projekt “Vježbajmo zajedno” koji je osmišljen kao program besplatnih grupnih oblika vježbanja za studente mostarskog sveučilišta, a održavat će se dva puta sedmično na “Trimuši” u Mostaru.

Kako se navodi u najavi, u izazovnim vremenima pandemije koronavirusa veliki broj sportsko-rekreativnih aktivnosti studenata Sveučilišta u Mostaru u zatvorenim prostorima je onemogućen što je rezultiralo smanjenjem tjelesne aktivnosti, piše Sumsova.ba.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

– Tjelesno vježbanje ima nezamjenjivu ulogu u očuvanju fizičkog i psihičkog zdravlja. Pored toga, redovito bavljenje tjelesnom aktivnošću podići će osobnu razinu energije studenta, poboljšati raspoloženje i koncentraciju. Navedeno će omogućiti studentima kvalitetniji studentski život i lakše savladavanje studentskih obaveza. Također ne treba izostaviti i socijalni faktor kao aspekt druženja koje omogućuje opuštena atmosfera vježbanja u prirodi na otvorenom uz zadržavanje fizičke distance, priopćili su organizatori.

Sam program, koji će se održavati dva puta sedmično, vodit će studentice završnih godina studija kineziologije Sveučilišta u Mostaru.

Na početku i na kraju programa bit će organizirano testiranje aerobnih kapaciteta te će svi studenti imati uvid u svoje rezultate i napredak po završetku programa.

Pored toga, prigodnim nagradama nagradit će se studenti koji budu najredovniji tokom održavanja vježbi.

Program je podržao Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru i bit će potpuno besplatan za sve zainteresirane studente.

Prijave su dostupne na poveznici.

Trim staza:

  • ponedeljkom i srijedom; Studentice u 18:00h, studenti u 19:00h.