Uspješno održana IV sesija Leader Roots programa – AmCham BiH

Kreiranje prilika za talentovane mlade ljude i njihovo ohrabrivanje u naumima je ono što će AmCham BiH nastaviti da radi i u budućnosti.


3 scaled

AmCham BiH kompanija članica, Authority Partners, je 20.10. 2022. godine uspješno održala četvrtu sesiju programa Leader Roots. Budući biznis lideri su imali priliku slušati vrhunske eksperte u oblasti projekt menadžmenta – Authority Partners se pobrinuo da i ova sesija Leder Roots programa za mlade lidere bude upotpunjena informativnim i motivirajućem predavanjem i savjetima aplikativnim na sve djelatnosti.

Mladi lideri između 26 i 35 godina su ciljna publika programa Leader Roots. Kroz niz modula, časova i aktivnosti, traje više mjeseci i omogućava kompanijama članicama AmChama da podučavaju i dalje inspirišu svoje top menadžere, proaktivne zaposlenike i talente, kao i one za koje vjeruju da će biti budući lideri. Istaknuti rukovodioci iz kompanija članica AmCham-a služe kao predavači, a eksperti iz oblasti team developmenta I leadershipa se brinu o teorijskom dijelu obuke.

4

Tokom sesije učesnici su imali priliku čuti zanimljive i korisne informacije o unapređivanju projektnih planova i posmatranju projektnih izazova iz druge perspektive. Sveobuhvatne agilne tehnologije su samo neke od tema koje su predavači i lead program menadžeri Naida Vejo Rizvanović, Tamara Turnadžić, Eldar Meris Jordamović, i senior account menadžer, Ena Durmišević pripremili, a sjajni učesnici su se pobrinuli da svojim odgovorima učine radionice još uspješnijim.

Authority Partners je pripremio odličnu organizaciju i korisne lekcije koje će učesnici imati mogućnosti aplicirati u praksi.

Kreiranje prilika za talentovane mlade ljude i njihovo ohrabrivanje u naumima je ono što će AmCham BiH nastaviti da radi i u budućnosti.

Uspjesno odrzana IV sesija Leader Roots programa – AmCham BiH 1 scaled