Uredi svoj radni prostor motivacijskim detaljima

Raščistite svoj radni sto, tako da na njemu više ne bude nepotrebnih stvari, pobrinite se da vaše prozore ne blokiraju baš uvijek roletne ili zavjese... Bićete iznenađeni činjenicom koliko toga možete postići kad pronađete način da se nadahnete.


Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Raščistite svoj radni sto, tako da na njemu više ne bude nepotrebnih stvari, pobrinite se da vaše prozore ne blokiraju baš uvijek roletne ili zavjese… Bićete iznenađeni činjenicom koliko toga možete postići kad pronađete način da se nadahnete.

1. Izreke i citati

Ako imate mogućnosti i sredstava, možete dati izraditi zidne dekoracije s omiljenim izrekama i citatima. Ako nemate vremena i novaca za tako nešto, izreke možete zapisati na ljepljivi papirić i uokviriti i tako urediti prostor. Kad god se osjećate loše, pročitajte ih.

2. Sto

Raščistite svoj radni sto, tako da na njemu više ne bude nepotrebnih stvari. Što je više nereda, manje ćete htjeti raditi. Ako svoj prostor održavate čistim i urednim, bit ćete u mogućnosti jasnije razmišljati.

3. Fotografije

Ako trebate snagu za dalje, stavite sliku onih ljudi koji vam je mogu dati jednim pogledom na njih.

4. Postignuća

Šts ste dosad napravili u životu na što ste jako ponosni? Sve takve akademske i neakademske stvari mogu naći mjesto u tom prostoru, kao podsjetnici.

5. Prozor

Pobrinite se da vaše prozore ne blokiraju baš uvijek roletne ili zavjese. Samo kratki pogled na vanjski svijet, može vam pomoći da se osjećate opuštenije. U takvim trenucima najmanje što trebate je osjećati se zatvoreno u svojoj kući, bez mogućnosti bijega.

(Index.hr)