UNSA: Studenti obnovili streljanu Fakulteta političkih nauka

Studenti Fakulteta političkih nauka u Sarajevu jučer su upriličili svečano otvaranje obnovljene streljane ove visokoškolske ustanove.


Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba

Studenti Fakulteta političkih nauka u Sarajevu jučer su upriličili svečano otvaranje obnovljene streljane ove visokoškolske ustanove.

Advertisements

Otvaranju su prisustvovali studenti i osoblje Fakulteta, te studenti iz Mostara i Banje Luke, kao i regiona, prenosi portal Klix.ba.

Streljana Fakulteta političkih nauka je projekt Asocijacije studenata ovog fakulteta, čiji su aktivni članovi, isključivo studenti, samostalno i neovisno, svojim trudom i zalaganjem našli način i volju da istraju na putu prema uspjehu.

– Danas je upriličeno otvaranje prve studentske streljane u regiji i šire, na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu. Asocijacija studenata Spona je ponosna svojim najvećim projektom i poziva sve studente UNSA da se okušaju u ovom zanimljivom sportu, rekao je Samir Arnautović, predsjednik Asocijacije studenata FPN.

Mjesečna članarina u streljani iznosi 10 KM. Treninzi će se održavati jednom sedmično, s tim da termin biraju sami članovi u skladu sa svojim obavezama i terminima predavanja.

Iz Spone su pozvali sve studente, kako Fakulteta političkih nauka, tako i drugih fakulteta u Sarajevu, ali i šire, da im se pridruže i unaprijede svoje vještine ovom korisnom i zabavnom aktivnošću.

[box type=”shadow”]Facebook: Univerzitet u Sarajevu – pratite aktuelnosti s vašeg Univerziteta![/box]

(Klix.ba)