UNSA: Kurs japanskog jezika

Na Univerzitetu u Sarajevu će u akademskoj 2013/2014. godini biti organizovan kurs japanskog jezika, koji će voditi izvorni govornik.


Na Univerzitetu u Sarajevu će u akademskoj 2013/2014. godini biti organizovan kurs japanskog jezika, koji će voditi izvorni govornik.

Polaznici će biti podučavani osnovnim vještinama japanskog jezika u govoru, slušanju, pisanju i čitanju. Po završetku kursa polaznici će biti u stanju da čitaju i pišu hiragana, katakana i kanji slovne znakove, te poznavati japanski jezik sa mogućnošću sudjelovanja u razgovorima o svakodnevnim temama i koristiti osnovne japanske rečenične strukture i izraze.

Uslovi:

  • polaznici se moraju ozbiljno posvetiti kursu;
  • polaznici moraju imati namjeru da pohađaju časove tokom oba semestra;
  • polaznici ne bi trebali izostajati sa časova i moraju završavati domaću zadaću.

Trajanje kursa je od 30.09.2013. godine do 31.05.2014. godine. Polaznici će biti podijeljeni u dvije grupe, a kurs će se izvoditi na Veterinarskom fakultetu UNSA (Zmaja od Bosne 90, Sarajevo). Cijena kursa je 50,00 KM.

Kurs je pokrenut u saradnji sa Ambasadom Japana u Bosni i Hercegovini, te uz podršku Japanske fondacije.

Prijave se mogu slati do petka 13.09.2013. godine.

Detaljnije možete pročitati ovdje.

(unsa.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X