U Sarajevu završen JobFAIR – sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije

Zvanično je završen jedanaesti po redu sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije, JobFAIR ‘19 - Iskoristi svoju šansu!


jobfair 6

Dvodnevni sajam, JobFAIR ‘19  uspješno je završen. Svrha ovog Sajma je da na istom mjestu okupi entuzijastične mlade ljude i potencijalne poslodavce te kroz razgovor i popratne aktivnosti koje Sajam nudi, pomogne budućim inženjerima i ekonomistima da pronađu željenu praksu ili posao.

jobfair 1
JobFAIR ‘19 je, ove godine, svojim posjetiocima ponudio prezentacije kompanija učesnica Sajma s vrlo zanimljivim temama, CV/LinkedIn radionicu,  radionicu Open Space Technology i Career Speed Dating radionicu.

Jedna od mogućnosti koju trebate iskorititi i nakon zatvaranja Sajma je CV baza koja ostaje otvorena za unos i ažuriranje vaših biografija. Kompanije učesnice Sajma imaju pristup bazi tokom cijele godine, tako da ukoliko još uvijek niste ostavili svoj CV, posjetite našu web stranicu i iskoristite svoju šansu!

Sajam je i ove godine privukao veliku pažnju kako kompanija, tako i studenata i medija te se ovim putem zahvaljujemo našim partnerima koji su prepoznali potencijal i važnost projekta.

Vidimo se naredne godine!

jobfair 2

(STUDOMAT.ba)