TikTokerica tvrdi da će se zbog ovog ‘psihološkog trika’ očima svako zaljubiti u vas

Tvrdi da je trik isprobala na više osoba i to uspješno.


b0772 trik naslovna
Foto: screenshot via TikTok// Moj Faks

TikTokerica Sophie Rose Lloyd objavila je i objasnila mehanizam djelovanja ovog “psihološkog trika” očima, no uz pojašnjenje kako ga izvesti ima i nekoliko napomena na samome početku.

Prva je napomena da će trik upaliti samo na nekome s kim ste već uspostavili neku vrstu odnosa i poznanstva, a ne na potpunim strancima stoga smatra da je odličan način da nekome ko vam se sviđa to suptilno date do znanja, piše mojfaks.dnevnik.hr.

Dakle, kad ste odabrali svoju “žrtvu”, osigurajte odgovarajuće uvjete. Naime, trik vjerojatno neće upaliti ako sudjelujete u grupnom razgovoru pa je tako i pažnja te osobe usmjerena na više osoba kao ni u slučaju da vi pričate, a druga vas osoba gleda.

Potrebno je da ste u situaciji u kojoj ste oboje skoncentrisani jedno na drugo te da ta druga osoba govori, a vi slušate jer je ključno da vas osoba gleda u oči, a ne u usta.

Dakle, trik je jednostavno za izvesti. Tri su koraka:

  1. Pogledajte osobu u lijevo oko, kratko, na sekundu.
  2. Pogledajte osobi usne
  3. Pogledajte osobu u desno oko, kratko, na sekundu.

I to je sve!

Garantujem vam da će, ukoliko ga izvedete s pravom osobom u pravom trenutku, reagovati i zapitati se šta se to sada dogodilo, kaže Sophie Rose u svom videu. Reakcija svakako neće izostati jer će osoba primijetiti da joj šaljete neku poruku.

Tvrdi da je trik isprobala na više osoba i to uspješno.