STUDOMAT: Preuzmite novu i poboljšanu verziju studentske aplikacije

Nova verzija donosi mnoga poboljšanja, kako vizuelna, tako i tehnička "ispod haube" pobošljanja koja aplikaciju čine još bržom i stabilnijom.


studomat app

Prva verzija aplikacije objavljena je 7. oktobra 2015. godine i do danas je ažurirana 10 puta. Konstantno praćenje rada aplikacije i povratnih informacija od studenata i mladih koji je koriste, pomoglo nam je da aplikaciju stalno poboljšavamo i nadograđujemo.

Verzija 1.0.2. donosi brojne optimizacije i poboljšanja u radu aplikacije. Trenutni korisnici će primijetiti i vizuelne promjene koje će omogućiti ugodnije pretraživanje i čitanje novosti. Aplikacija sada zauzima manje prostora, brža je i stabilnija.

Od samo početka, na razvoju i održavanju aplikacije osim STUDOMAT tima, nemjerljiv doprinos daju i sjajni mladi programeri  Menil Vuković, Irvin Kočan i Asmir Avdičević.

Šta nudi STUDOMAT aplikacija?

Putem STUDOMAT Android aplikacije možete pratiti najvažnije i najnovije studentske novosti iz BiH, regiona i svijeta, korisne savjete, stipendije i konkurse za posao. Aplikacija nudi mogućnost pretraživanja vijesti po ključnoj riječi, pretraživanja vijesti po rubrikama i dijeljenja vijesti na društvenim mrežama.

Aplikacija podržava i offline mode koji omogućava čitanje vijesti i onda kada niste na internetu.

Aplikaciju možete preuzeti ili ažurirati na ovom linku ili tako što ćete na Google Play ukucati ključnu riječ STUDOMAT.

(STUDOMAT.ba)