STUDOMAT: Preuzmite novu i poboljšanu verziju studentske aplikacije

Nova verzija donosi mnoga poboljšanja, kako vizuelna, tako i tehnička "ispod haube" pobošljanja koja aplikaciju čine još bržom i stabilnijom.


Prva verzija aplikacije objavljena je 7. oktobra 2015. godine i do danas je ažurirana 10 puta. Konstantno praćenje rada aplikacije i povratnih informacija od studenata i mladih koji je koriste, pomoglo nam je da aplikaciju stalno poboljšavamo i nadograđujemo.

Verzija 1.0.2. donosi brojne optimizacije i poboljšanja u radu aplikacije. Trenutni korisnici će primijetiti i vizuelne promjene koje će omogućiti ugodnije pretraživanje i čitanje novosti. Aplikacija sada zauzima manje prostora, brža je i stabilnija.

Od samo početka, na razvoju i održavanju aplikacije osim STUDOMAT tima, nemjerljiv doprinos daju i sjajni mladi programeri  Menil Vuković, Irvin Kočan i Asmir Avdičević.

Šta nudi STUDOMAT aplikacija?

Putem STUDOMAT Android aplikacije možete pratiti najvažnije i najnovije studentske novosti iz BiH, regiona i svijeta, korisne savjete, stipendije i konkurse za posao. Aplikacija nudi mogućnost pretraživanja vijesti po ključnoj riječi, pretraživanja vijesti po rubrikama i dijeljenja vijesti na društvenim mrežama.

Aplikacija podržava i offline mode koji omogućava čitanje vijesti i onda kada niste na internetu.

Aplikaciju možete preuzeti ili ažurirati na ovom linku ili tako što ćete na Google Play ukucati ključnu riječ STUDOMAT.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!