Studentski posao: Započnite svoju karijeru u Katmaru

Postanite dio tima uspješne bh. kompanije.


interior designer working with young couple lovely family professional designer architector discussing conept future interior working with colour palette room drawings modern office
Ilustracija: Freepik / STUDOMAT

Ko se može prijaviti?

Studenti arhitekture, građevine, ekonomije, ali i ostalih fakulteta.

Opis posla:

  • Projektiranje enterijera;
  • Idejna i tehnička rješenja enterijera;
  • Predlaganje idejnih rješenja za nove proizvode;
  • Tehničke konsultacije;
  • Prodaja robe;
  • Izrada tehničkih crteža 2D/3D;

Kako se prijaviti?

Prijavu možete slati na e-mail adresu priprema@katmar.ba ili na telefonski broj 061 724 878.

O kompaniji

Katmar je kompanija koja se bavi kamenom. Za nas kamen je više od proizvoda – to je strast. Mi uživamo u svakodnevnom radu sa ovim izvanrednim materijalom i tretiramo ga s poštovanjem koje zaslužuje. Kombiniramo 20 godina iskustva s modernim idejama, što omogućuje da se strast prema kamenu spaja sa stručnošću i konačno rezultira proizvodnjom visokokvalitetnih proizvoda izuzetnog dizajna.

katmar scaled

U Katmaru možete pronaći širok izbor prirodnog i sintetiziranog kamena iz cijelog svijeta. Ponosimo se ponudom proizvoda koji su etički i ekološki čvrsti, sposobni su trajati čitav životni vijek.

Naša misija je da ostanemo u tijeku s najnovijom tehnologijom, a da pritom zadržimo svoju sposobnost da obrađujemo jedan od najfascinantnijih i najstarijih materijala – prirodni kamen, koji je po svojoj naravi, materijal s izuzetnim tehničkim osobinama i jedinstvenom raznolikosti po pitanju boje , strukture i teksture.