Studentima i zaposlenicima popust na avionske karte iz Mostara

Uz predočenje Sveučilišne iskaznice.


Studentima i zaposlenicima popust na avionske karte iz Mostara scaled
Foto: SUM

Promo kod od 15% za avionske karte, odnosno popust se odnosi na cijenu aviokarte bez aerodromskih taksi i ostalih naknada, svim nastavnim i nenastavnim djelatnicima Sveučilišta u Mostaru, kao i studentima Sveučilišta u Mostaru, uz predočenje Sveučilišne iskaznice dio je Sporazuma o poslovnoj saradnji koji su potpisali Sveučilište u Mostaru i Međunarodni aerodrom Mostar u saradnji s Croatia Airlines, a temelji se na promociji zajedničke saradnje i promocije.

Uz potpisnike sporazuma, rektora Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zorana Tomića i v.d. direktora Mešunarodnog aerodroma Mostar dr. sc. Marka Đuzela, potpisivanju je prisustvovao i Božidar Bartulović, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru. Poslovna saradnja će se odvijati i kroz zajedničke promotivne aktivnosti.

U posljednje dvije godine Međunarodni aerodrom Mostar napravio je značajne pomake u izgradnji infrastrukture kako bi bio spreman  odgovoriti na sve rastuće zahtjeve aviokompanija. Kao rezultat toga, uspjela je privući nove zračne prijevoznike i uspostaviti nove rute, između ostaloga i liniju za Zagreb.