Studentica Lucija oduševila sve svojim smislom za modu

Simpatična Lucija ispričala je nekoliko detalja o svome odličnom stilu.


1 47
Foto: Goran Čižmešija

Inspiraciju za današnji stajling možete pronaći u izdanju kojeg je gradom prošetala Lucija Beden, studentica francuskog jezika i komparativne književnosti te model. Simpatična Lucija rado je sredinom juna pozirala Goranu Čižmešiji i za Divu je tada ispričala nekoliko detalja o svome odličnom stilu.

– Košulju sam odabrala jer je lagana, a kako puše vjetar, dobro dođu i dugi rukavi. Ostatak kombinacije uskladila sam prema košulji. Inače nosim razne uzorke, a danas sam se odlučila za grafičke, ispričala je Lucija.

2 19
Foto: Goran Čižmešija

Jeans u zelenoj boji odličan je odmak od klasike, a super izgleda kad se kombinuje s prugastom košuljom, jednim od onih komada kojeg iz ljetne garderobe selimo i u jesensku jer je nosiv kroz cijelu godinu.

Popularna torba iz Manga u zeleno-bijelim tonovima pletenog dizajna krade pozornost te je jedan od onih modela koji ima moć osvježiti i najjednostavniji stajling.

Tačka na “i” bile su klasične “adidaske”, model koji nas prati već godinama, a ako je suditi prema trendsetericama i objavama na društvenim mrežama, čini se kako su jedan od najtraženijih modela ove sezone.