Student traži curu: ‘Ako može da nije plavuša, te su najluđe’

Kako je u današnje vrijeme sve teže pronaći partnera i partnericu, ovaj se student odvažio i napisao oglas!


Man dressed in blue suit holding bouquet of red roses
Ilustracija: Envato

Student pod profilom imena Bruno Horvat “zapalio” je Facebook grupu studentskog doma Stjepan Radić – Sava u Zagrebu. Naime, Bruno je postavio vrlo zanimljiv oglas u kojem traži curu!

Većina objava koje se sada mogu naći većinom su o tome kako netko traži cimere ili kupuje dom, pokoje pitanje o peglama i kako riješiti papirologiju za prigovore za smještaj, – Da dobro ste pročitali jer vidim svako traži šta mu treba, pojašnjava. Postavio je i uvjete koje ima za svoju savršenu djevojku, prenosi Moj Faks.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Kako je u današnje vrijeme sve teže pronaći partnera i partnericu, ovaj se student odvažio i napisao oglas!

Evo “par” uvjeta: Da je karakterno pozitivna, a koronom negativna. Top bi bilo ako je mogu raspoznat bez šminke. Nema veze odakle dolazi, al’ bi bilo poželjno da je iz Hercegovine (treba mi koja “veza” naravno) ili Dalmacije (da vidim malo mora), piše svoje preferencije Bruno.

Neka zna jesti, ali i čistiti!

Ako zna kuhat, peglat, čistit i ribat pun pogodak. Još ako voli životinje znači već me pola voli, a za ostatak ćemo se dogovoriti. Da bude spremna na svako s*** koje napravim. I da.. Ako može da nije neka plavuša, te su mi najluđe, opisuje i napominje kako ona mora biti na raspolaganju „za puno pojest i popit“.

Njegova odabrana mora ispunjavati i bakine uvjete. – Da ide u crkvu u slučaju da me baba pita za curu, kaže.
Od djevojke traži da ne „pegla karticu“ i da bude brza u shoppingu jer ju misli čekati maksimalno 10 minuta.

Mora biti malo jača i imati vozački

Treba mi lični vozač pa bi volio da ima položen vozački. Očekujem dobru formu da se može zatrčat u prodavnicu kad mi nešto treba. Pogotovo jedan veliki plus za jaku curu, koja će me moći prenijeti preko ograde oko doma (malo sam smotan), napominje ovaj savski stanar, uz napomenu da bi bilo poželjno da ga može na leđima odnijeti do menze.

Još mali bonus ako joj ime počinje na: A,I,M,L ili P. I za kraj očekujem priče za laku noć. Sve u svemu ne treba bit savršena, al’ to će biti kada bude moja. Nije da puno tražim jer i ja puno dajem, poručuje za kraj i nadodaje u šali kako ima člansku iskaznicu HDZ-a.

Njegova objava brzo je sakupila više od 1200 lajkova i skoro 400 komentara u samo jednom danu.

Bruno, sretno u potrazi!