Student traži cimericu pod bizarnim uslovima: Ako ćeš puštati narodnjake, ja ću Thompsona

Student traži cimericu, a uslovi stanovanja su nevjerovatni.


Screenshot 6
Foto: Direktno.hr

Na Facebook stranici Studentski dom “Stjepan Radić – Sava” osvanula je objava studenta koji traži cimericu pod nevjerovatnim uslovima stanovanja.

Na spomenutoj Facebook stranici, koja ima gotovo 50.000 članova, većinom studenata, osvanula je objava, odnosno oglas u kojem jedan student traži cimericu pod razno-raznim banalnim uvjetima, piše Direktno.hr.

Ako ćeš puštati narodnjake, ja ću Thompsona

Tako je muškarac naveo kako traži “cimericu koja će biti sa mnom smještena u stanu na Jarunu, cijena 200 eura mjesečno bez režija”.

 – Student sam jednog tehničkog fakulteta u Zagrebu koji upisuje apsolventski godinu, a ujedno i najmodavac stana, naveo je i nastavio:

 – Stan nije pet friendly, također ne toleriram pušenje duhana, trave, bilo kakvih drugih narkotika i konzumaciju droga stanu. Bilo bi poželjno da nisi s tehničkog fakulteta (FER, FSB, FAGG, FPZ, TVZ) jer jedva sam sa sobom izdržim, ne treba mi još jedan tehničar, zezam se.

Screenshot 5 1
Foto: Screenshot/Facebook

Zatim je naveo kako je kulturan, pristojan i načitan, te da ne podnosi cajke.

 – Ako ćeš ih puštati, ja ću puštati Thompsona.

 – Dok mi vrijede studentska prava hranit ću se u menzi (…) iako bi bilo draže da znaš kuhati i spremati razna jela. Da me ručak gotov čeka kad se umoran s posla vratim. Još ako si uredna, znaš prati suđe, ribati pod i čistiti po stanu dok sam ja na poslu, mogu sniziti cijenu na 180 eura mjesečno, navodi se.

Objava je skupila više od 200 reakcija, a komentara na ovu banalnu objavu nije nedostajalo.

Velik broj korisnika uočio je zahtjeve vezane za čišćenje i smanjenje stanarine za 20 eura ako će mu cimerica kuhati ručak.

 – Da ti bude sluškinja i još da ti plati. Ponosna je žena koja te rodila. Srami se, Mislim da se više traži buduća žena nego cimerica”, Brat želi sluškinju 24 sata za 20 eura, napisali su.

 – Stan nije pet friendly, a babun ga iznajmljuje, komentirala je studentica.