Student izgubio mobitel u šumi, a kada ga je pronašao i pogledao fotografije ostao je u šoku

Kada je pogledao slike na mobitelu, imao je šta i da vidi...


woman hiker using smartphone in spring forest
Foto: Envato

Zahvaljujući brzom napretku moderne tehnologije većina nas je postala ovisna o njoj i skoro da ne postoji osoba koja ne posjeduje mobitel koji je većini nas kao produžena ruka. Ne ispuštamo ga skoro nikako i na njemu pohranjujemo veliki broj bitnih informacija i nije ni čudo što mnogi koji izgube nekim slučajem mobitel imaju jako puno problema.

Jedan student je tako izgubio svoj mobitel u šumi koja se nalazi blizu njegove kuće u Maleziji i pošto je dobro poznavao predio džungle u kojem se kretao odlučio je da ga detaljno pretraži. Uspio je da ga pronađe, ali je tek kada ga je upalio da provjeri da li radi doživio pravi šok.

Naime u njemu je kako tvrdi pronašao fotografije koje nije on napravio, a radilo se o selfijima majmuna. Student je rekao kako mu je mobitel nestao dok je spavao i bio je uvjeren da mu ga je neko ukrao, ali ga je zbunjivalo to što nije vidio nikakve znakove provale u kuću.

Pomislio je da mu je možda ispao tokom šetnje šumom u blizini pa je otišao da ga potraži, prenosi balkanlifetoday.info.

Otac mu je naime rekao da nazove svoj broj sa njegovog mobitela, a kada je to uradio čuo je prigušenu zvonjavu u blizini i tako ga je našao. Kada je pogledao slike u njemu imao je šta i da vidi, a radilo se o nizu selfija koje su napravili majmuni.

Sada ovaj student misli da su mu se oni ušunjali u kuću i ukrali telefon mada do sada nije zabilježen nijedan sličan slučaj krađe koji su počinile ove životinje.