Student izgubio mobitel u šumi, a kada ga je pronašao i pogledao fotografije ostao je u šoku

Kada je pogledao slike na mobitelu, imao je šta i da vidi...


woman hiker using smartphone in spring forest
Foto: Envato

Zahvaljujući brzom napretku moderne tehnologije većina nas je postala ovisna o njoj i skoro da ne postoji osoba koja ne posjeduje mobitel koji je većini nas kao produžena ruka. Ne ispuštamo ga skoro nikako i na njemu pohranjujemo veliki broj bitnih informacija i nije ni čudo što mnogi koji izgube nekim slučajem mobitel imaju jako puno problema.

Jedan student je tako izgubio svoj mobitel u šumi koja se nalazi blizu njegove kuće u Maleziji i pošto je dobro poznavao predio džungle u kojem se kretao odlučio je da ga detaljno pretraži. Uspio je da ga pronađe, ali je tek kada ga je upalio da provjeri da li radi doživio pravi šok.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Naime u njemu je kako tvrdi pronašao fotografije koje nije on napravio, a radilo se o selfijima majmuna. Student je rekao kako mu je mobitel nestao dok je spavao i bio je uvjeren da mu ga je neko ukrao, ali ga je zbunjivalo to što nije vidio nikakve znakove provale u kuću.

Pomislio je da mu je možda ispao tokom šetnje šumom u blizini pa je otišao da ga potraži, prenosi balkanlifetoday.info.

Otac mu je naime rekao da nazove svoj broj sa njegovog mobitela, a kada je to uradio čuo je prigušenu zvonjavu u blizini i tako ga je našao. Kada je pogledao slike u njemu imao je šta i da vidi, a radilo se o nizu selfija koje su napravili majmuni.

Sada ovaj student misli da su mu se oni ušunjali u kuću i ukrali telefon mada do sada nije zabilježen nijedan sličan slučaj krađe koji su počinile ove životinje.