Stažirajte u EUROCONTROL organizaciji u Briselu

Evropska organizacija za bezbjednost vazdušnog saobraćaja (EUROCONTROL) objavljuje konkurs za prijem na poziciju pripravnika u sektoru za ljudske resurse u Belgiji. Konkurs je otvoren za studente koji su nedavno stekli diplomu i žele da steknu radno iskustvo pri EUROCONTROL organizaciji u Briselu.


Eurocontrol hoofdkwartier 2

OBLAST:

ljudski resursi, organizacioni razvoj/menadžment, psihologija, poslovne administracije ili srodne oblasti

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

OPIS

EUROCONTROL pripravnički program je odlična prilika za studente sa diplomom koji žele da steknu profesionalno iskustvo u multikulturalnom i višejezičnom okruženju. U zavisnosti od njihovog profila i kvalifikacija, pripravnici će biti uključeni u aktivnosti koje se odnose na:

– organizacioni razvoj (procjena posla, upravljanje vještinama, planiranje sukcesije)
– zapošljavanje i administraciju karijere (oglašavanje poslova, skeniranje aplikacija, organizovanje intervjua)
– upravljanje ljudskim resursima i upravljanje učinkom (analiza treninga, evaluacija, vježbe priznanja, programi mladih talenata) ili upravljanje za osoblje (plata, radno vrijeme, upravljanje odsustvom).

Program je predviđen za trajanje od šest mjeseci do jedne godine. Pored novčane naknade od 900 eura mjesečno i naknade za putne troškove, kandidatima će biti obezbijeđeni obuka i mentorstvo, piše mladiinfo.

USLOVI

Mogu se prijaviti studenti visokog obrazovanja ili postdiplomski studenti zainteresovani za sticanje vrijednog radnog iskustva u međunarodnoj organizaciji. Pripravnici moraju biti državljani jedne od zemalja članica EUROCONTROL-a ili ECAC-a. Obavezno je napredno znanje engleskog i francuskog jezika.

Za pripravnički angažman u Mastrihtu je potrebno samo odlično znanje engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Kandidati se moraju registrovati na EUROCONTROL zvaničnoj stranici, nakon čega sa liste trenutno dostupnih poslova kandidat mora izabrati poziciju pripravnika. Potrebno je popuniti onlajn prijavni obrazac i uz njega priložiti:

– izjavu saglasnosti u vezi sa procesom selekcije (prema obrascu datom na zvaničnom sajtu)
– stečene sertifikate i diplome
– program studija (ako je pripravnički program dio studija)
– studentsku kartu (ako je pripravnički program dio studija)
– dokaz da lice nije osuđivano, kopiju lične karte / pasoša i dokaz o zdravstvenom osiguranju (ukoliko kandidat bude pozvan da radi kao pripravnik).

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su stalno otvorene.

VIŠE INFORMACIJA

Osnovana 1963. godine, EUROCONTROL je međunarodna organizacija čiji je primarni cilj razvoj sveevropskog sistema upravljanja vazdušnim saobraćajem. Organizacija promoviše visok nivo bezbjednosti, smanjenje troškova i očuvanje životne sredine.

Više informacija možete pronaći ovdje.

(STUDOMAT.ba)