Srbijanska influenserka upisala Medicinski fakultet u 34. godini: Nikada nije kasno

Srbijanska influenserka Tamara Ćosić, poznatija kao Lepa svaki dan, upisala je Medicinski fakultet u Beogradu u 34. godini i tako ohrabrila pratitelje da prate svoje snove zato što nikada nije kasno za to.


Tamara Cosic

– Želim da neke od vas inspirišem i kažem da nikada nije kasno da pratite svoje snove, da poslušate onu želju iz duše i srca koja kaže da je nešto ispravno i da, na kraju dana, sve u životu dolazi u vaše vrijeme, ne u neko tamo univerzalno. Najvažnije od svega – nikada nije kasno da učite nove stvari, posebno one koje vas zanimaju toliko da vam sati prođu kao minute, između ostalog je rekla.

Raduje se se svemu što donosi narednih šest godina – svim znanjima, učenju, razvoju, promjenama, pomjeranju sopstvenih granica i uživanju u putovanju, ne samo žurbi da se stigne na destinaciju, piše Klix.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

– Sigurna sam da postoji mnogo razlika u studiranju sa 18 i 34 ( imat prilike i da uporedim). Iako je vjerovatno dosta stvari na strani prednosti u mlađem dobu, zrelost i neko životno iskustvo sigurno bar malo doprinose u nekim zrelijim godinama. Što se ove stranice i svega tiče – sve ostaje isto. Dat ću sve od sebe da do početka fakulteta budem redovna, a i kasnije, napisala je.

Dodala je da vjeruje da će sve biti moguće uz novu organizaciju na kojoj vrijedno radi, sjajan tim u Beauty Conceptu Lepa Svaki Dan i onaj koji se formira u blogerskom poslu.

– Beskrajno sam zahvalna djevojkama koje već rade sa nama i svima koji će se tek pridružiti jer da nisu tako sjajne možda ne bih ni imala opciju da razmatram ovako nešto. Zamišljala sam da će moje ljeto prije fakulteta proći u putovanjima i odmoru, ali osim onog kratkog odlaska u Italiju na jednu važnu privatnu proslavu, cijelo ljeto će u velikoj meri biti radno u procesu pripreme za otvaranje druge lokacije i ne bih ja tu ništa mijenjala, navela je.

Mnogi su joj u komentarima čestitali i pružili podršku u studiranju.

– Wow, ovo je stvarno za inspiraciju. Ti si zaista osoba koja kada nešto zacrta i kaže, to i ostvari. Kada si upisala srednju Medicinsku ja sam bio taj koji je malo sumnjao da li ćeš ti to sve uspjeti. Ovo je korak koji je 10 puta veći, ali sada vjerujem da ćeš doći do tog cilja. Bravo! Ponosan sam na tebe”, “Svaka čast! Ja jedva i ovaj jedan završih i to samo zbog babe”, “Već sam ti rekla, ali evo i javno – kapa dolje! Bravo, neki su od njih.