Sedam načina na koji vam mobitel uništava vezu

Uloga koju pametni telefoni igraju u našem životu ogromna je s obzirom na to da prosječna osoba dnevno provodi preko četiri sata na svom uređaju. Nije iznenađenje da vaš telefon ima ogroman utjecaj na mnoge aspekte vašeg života i vaša veza nije iznimka tome.


phone323

Načini na koje svojim navikama s mobilnim telefonima uništavate svoju vezu.

1. Ne pokazujete partneru ono čemu se smiješite dok gledate u telefon

Ljudi se osjećaju neugodno i jadno kad je njihov partner fizički prisutan s njima, ali uživa u nečemu na svom pametnom telefonu. Uz to, vaš bi se partner mogao početi osjećati nesigurno i ljubomorno ako se nečemu smiješite na telefonu.

Međutim, situaciju je lako promijeniti ako samo podijelite s partnerom ono čemu se smijete. Nedavno istraživanje potvrdilo je da parovi koji se smiju zajedno, ostaju duže zajedno, pa nemojte biti toliko neuki i ne dijeliti ono što volite s voljenom osobom.

phone

2. Uvijek nosite telefon sa sobom

Svi smo to učinili, kad izlazimo iz sobe, bez ikakvog razloga sa sobom nosimo mobitel. Ponekad se čini kao da nam je zalijepljen za ruke. Ova navika ima nekoliko posljedica, od kojih je prva da bi se vaš partner mogao osjećati kao da nešto skrivate, što rezultuje nedostatkom povjerenja, ljubomore i povećanom napetošću između vas dvoje.

Drugo, ako uvijek imate telefon sa sobom, vjerojatno ćete odmah odgovoriti na obavijesti zaboravljajući na stvarni svijet i svog partnera koji vas fizički čeka. Umjesto da provodite vrijeme s onima koji su vam najvažniji, uvijek ste rastreseni – provjeravate što se događa na Facebooku, Instagramu ili drugim društvenim mrežama.

phone2 e1603746320632