Saznajte kako do stipendija na američkim univerzitetima [VIDEO]

U srijedu, 22. aprila 2015. godine, u Sarajevu će se održati drugi EducationUSA sajam visokog obrazovanja. Šansa za mnoge i ostvarenje sna. Informacije o studiranju u Americi, kako aplicirati na koledž, kakve su stipendije dostupne, za koje univerzitete.


U srijedu, 22. aprila 2015. godine, u Sarajevu će se održati drugi EducationUSA sajam visokog obrazovanja. Šansa za mnoge i ostvarenje sna. Informacije o studiranju u Americi, kako aplicirati na koledž, kakve su stipendije dostupne, za koje univerzitete.

U prilogu TV1 pogledajte razgovor sa Aleksandrom Popović, organizatoricom Sajma.

Ovo će biti do sada najveći sajam američkog obrazovanja koji se održao u Bosni i Hercegovini na kojem će učestvovati 17 koledža i univerziteta. Institucije koje će se predstaviti su raznovrsne – privatni i javni koledži i univerziteti, četverogodišnji i dvogodišnji koledži, ogranci američkih univerziteta u Evropi itd.

Vezani članci: Drugi EducationUSA sajam visokog obrazovanja

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X