Savjeti za muškarce: Kako se nositi sa ljutom djevojkom?

Ponekad su ljute zbog nekoga ili nečeg drugog, a ne zbog partnera, no on joj je najbliži pa najviše ispašta.


selective focus of angry girlfriend screaming at boyfriend while man putting hands on ears
Foto: Envato

Žene se mogu naljutiti iz mnoštva razloga, a momci najčešće nemaju pojma zašto se ljute.

Tekst u nastavku ima za cilj pomoći muškarcima koji su našli se sličnim problemima. Nijedan muškarac ne želi vidjeti ljutitu stranu svoje djevojke. Ljutnja je štetna za vezu ukoliko se s njom ne nosi ispravno.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Stoga, imate li ljutu djevojku, oboružajte se strpljenjem i svakako naučite kako se ispravno ponašati u takvoj situaciji.

Žene se mogu naljutiti iz mnoštva razloga, a momci najčešće nemaju pojma zašto se ljute. Kao prvo, imajte na umu da neće zauvijek biti ljuta i možda ćete se već drugi dan smijati tome, ovisno o čemu se radi.

Važno je obratiti pažnju što bi to moglo vašu djevojku izbaciti iz takta ili što ju to svaki put naljuti. Budite pažljivi i pokažite da vam je stalo. Muškarac koji ne razumije kako se nositi s ljutnjom svoje žene mogao bi je izgubiti, prenosi Marriage.com.

Niti jedna normalna žena neće se ljutiti bezveze. I one se radije smiju i uživaju u društvu partnera.

Kad već dođe do toga da se zbog nečega naljutila, suzdržite se od savjeta ili forsiranja razgovora ukoliko nije raspoložena. Bolje je porazgovarati kad se smire strasti.

Ipak, mnogi muškarci rade upravo tu pogrešku. Svim silama pokušavaju saznati razlog ljutnje dok djevojka još ‘kipi’ i govoriti joj da se smiri, a time samo pogoršavaju situaciju.

Nisu sve djevojke jednake kada su ljute

Sve ovisi kakvog su temperamenta. Jedne utihnu i nemaju potrebu razgovarati s partnerom, radije šute kako ne bi rekle nešto pogrešno ili jednostavno nemaju volje razgovarati dok se ne smire. Druge pak urlaju i ne prestaju pričati.

Ima i onih koje, kad su ljute, obavljaju svoje svakodnevne poslove kao da se ništa nije dogodilo. Međutim, njihovo ponašanje, pokreti i raspoloženje otkrivaju da su jako ljute.

Stoga je važno da muškarac promatra svoju djevojku i zna kako se ponaša kada je ljuta – to pomaže u donošenju prave odluke kako se ponašati.

Ponekad su ljute zbog nekoga ili nečeg drugog, a ne zbog partnera, no on joj je najbliži pa najviše ispašta. Zato, budite strpljivi kad vidite da je partnerica ljuta i razgovarajte o tome s njom kad se smiri, i svakako ne forsirajte razgovor dok se ‘ne ohladi’.