Sanski Most: Konkurs za dodjelu stipendija

Općina Sanski Most je raspisala Konkurs za dodjelu 44 stipendije redovnim studentima općine Sanski Most, koji studiraju na akreditiranim državnim fakuletetima u BiH. Konkurs ostaje otvoren 15 dana od dana raspisivanja odnosno do 20.02.2017. godine, i objavljen je u dnevnom listu Oslobođenje, oglasnoj ploči općine Sanski Most i web stranici Općine.


Foto: Sanski Most
Foto: Sanski Most

Tekst Konkursa,  kao i Odluke o kriterijima i načinu dodjele stipendija redovnim studentima općine Sanski Most, Izmjene i dopune Odluke o kriterijima i načinu dodjele stipendija, kao i druga neophodna dokumentacija mogu se pogledati odnosno preuzeti na “Forumu” općine Sanski Most.

Zainteresirani studenti – kandidati mogu na upit (e-mail: obrazovanje@sanskimost.gov.ba) dobiti i obrasce izjava u wordu koje mogu ovjeriti u općini Sanski Most – Šalter sala i mjestima studiranja (Općine-Šalter sale/notari), te ujedno dobiti i sve odgovore na  upite koji se tiču stipendiranja.

Dokument Konkursa možete preuzeti ovdje.

(STUDOMAT.ba)


Sviđa ti se objava? Podijeli je sa prijateljima!

STUDOMAT

STUDOMAT je najveća internet zajednica studenata i mladih u regionu osnovana 2012. godine, namijenjena studentima i mladima u potrazi za informacijama o studiju i dodatnoj edukaciji, stipendijama, studentskim poslovima, smještaju i ostalim temama koje su interesantne studentima i mladima.
X