“Ruku na srce”: Poziv na proljetnu akciju skupljanja odjeće

Humanitarna organizacija studenata "Ruku na srce" poziva sugrađane i predstavnike kompanija da učestvuju u proljetnoj akciji prikupljanja odjeće za socijalno ugrožene porodice. Ukoliko u svom ormaru imate odjeće koju više ne koristite, a mogla bi nekome pomoći, možete je donirati 18. i 19. aprila u terminu od 10:00 – 14:00 u prostorijama udruženja na adresi Esada Pašalića 8 (Dobrinja II – posljednja trolejbuska stanica).


Poziv na proljetnu akciju skupljanja odjeće Promo plakat

Humanitarna organizacija studenata “Ruku na srce” poziva sugrađane i predstavnike kompanija da učestvuju u proljetnoj akciji prikupljanja odjeće za socijalno ugrožene porodice. Ukoliko u svom ormaru imate odjeće koju više ne koristite, a mogla bi nekome pomoći, možete je donirati 18. i 19. aprila u terminu od 10:00 – 14:00 u prostorijama udruženja na adresi Esada Pašalića 8 (Dobrinja II – posljednja trolejbuska stanica).

Za dodatne informacije ili dostavljanje donacija kontaktirajte članove Udruženja putem telefona: +387 61 233 233; emaila: rukunasrce@gmail.com ili Facebook Fan stranice.

GLEDAJ STUDOMAT.TV

TVoj vodič kroz studentski život!

Udruženje „Ruku na srce“, vođeno ciljem pružanja pomoći socijalno ugroženim porodicama, okuplja studente svih fakulteta u Sarajevu, ali i druge mlade ljude koji pored raznih obaveza svoje vrijeme posvećuju i humanitarnom radu. Iza Udruženja je mnogo uspješnih projekata o kojima možete saznati više na www.rukunasrce.ba.

(STUDOMAT.ba)