Prijavite za učešće na Youth Speak Forumu

Globalna, nevladina organizacija AIESEC Vas poziva da se prijavite za učešće na događaju Youth Speak Forum koji se planira održati 12. maja tekuće godine u prostorijama Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu sa početkom u 9:30 sati.


Youth Speak Forum

Youth Speak Forum je konferencija koja se sastoji od:

– inspirativnih priča keynote govornika,
– panel diskusije,
– radionica i
– action spacea.

Tema ovogodišnjeg Foruma jeste Uspjeh u Bosni i Hercegovini: (ne)moguća misija? Youth Speak Forum je idealna prilika da čujete inspirativne prilike zanimljivih keynote govornika od kojih će jedna biti predstavnika kompanije Coca Cola, interaktivno učešće na panel diskusiju na temu “Formalno ili neformalno obrazovanje”, učestvovanje u radionicama najrenomiranijih kompanija u BiH od kojih je jedna Institut za razvoj mladih KULT.

Cilj ovog događaja je okupljanje što većeg broja mladih ljudi iz različitih krajeva. Forum predstavlja prostor za mlade da iskažu svoje mišljenje o aktuelnim problemima kroz diskusiju i svoje viđenje rješenja problema.

Youth Speak Forum je globalni proizvod AIESEC-a, a vi imate priliku učestvovati na Forumu ovdje u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini.

Zainteresovani studenti svoje učešće mogu prijaviti putem online obrasca na ovome linku. Kotizacija za učestvovanje na Youth Speak Forumu iznosi 10 KM, a isti možete uplatiti svakim radnim danom u prostorijama AIESEC-a (Ekonomski fakultet, IV sprat) u periodu od 10 do 15h.

Više informacija možete pronaći na eventu klikom ovdje.

(STUDOMAT.ba)