Prijavite se za online kurs Uticaj+: ‘Mladi u akciji’

Prijavite se online kurs Uticaj+ koji će se održati od 24. do 29. septembra. Glavni cilj je da se učesnici osposobe za uspešno planiranje i procenu utjecaja projekata u oblasti mladih u cilju sprovođenja projekata sa većim utjecajem.


Prijavite se za Uticaj Omladinsko polje 750x445 1

Kurs je zasnovan na Impact+ vježbi koja je razvijena u okviru projekta Transnacionalne aktivnosti saradnje koji vodi britanska nacionalna agencija Erasmus+ i CMEPIUS slovenačka nacionalna agencija za obrazovanje i obuku Erasmus+.

Advertisements

Tokom kursa polaznici će naučiti o konceptu utjecaja, kako planirati i ocijeniti uticaj projekata kroz grupni rad. Dio vremena biće posvećen radu na projektnim idejama pojedinaca i mogućem uticaju. Zbog toga je važno da učesnici već imaju ideju projekta koju bi željeli da primijene ili da je ona već prihvaćena u programu Erasmus+: Mladi u akciji ili programu Evropskog korpusa solidarnosti.

Kurs će se odvijati isključivo putem interneta. Kako se kurs obuke zasniva na kontinuiranom procesu, polaznici bi trebali pohađati sve djelove programa. Prije obuke od polaznika će se tražiti da obave neke individualne pripremne radove (do 2 sata rada).

Advertisements

Mogu se prijaviti svi zainteresovani. Možete se prijaviti putem linka.

Rok za prijavu je 09.09.2021. godine.

Detaljnije na: programrada.pdf