Prijavite se za Logo takmičenje 2020

IIL i GLF pozivaju mlade da se prijave na takmičenje za dizajniranje novog loga za globalni program i kampanju Generation Restoration.


grass 1588854415

Ukoliko ste mladi i kreativni, ali se zanimate i za okolinu dizajnirajte novi logo za globalni program i kampanju Generation Restoration.

Kako se radi o obnovi ekosistema i pitanju iznimno bitnom po čovječanstvo i planetu pobjednik će dobiti 500,00 eura i priliku da pokaže svoj dizajn tokom junskog Globalnog pejzažnog foruma za digitalni samit, koji će biti emitovan iz Bonna u Njemačkoj, ali i šansu da sarađuje s timom za obnovu ekosistema iz UN-a.

Nužno je da vaš rad bude u .jpeg formatu, Logo mora koristiti RGB boje, slika mora imati minimalnu rezoluciju od 300 dpi, slika mora koristiti šifru boje: # 66B65D. Da biste se takmičili morate biti mlađi od 35 godina i upisati se u program dizajna ili biti upoznati s alatkama za dizajn (tj. Adobe Illustrator).

Ako ste zainteresirani i želite se prijaviti na takmičenje neophodno je da popunite prijavnicu na linku, a više informacija možete pronaći na stranici. 

Rok za prijavu je 9. maj 2020. godine.