Prijavite se na praksu u računovodstvu i na poslovima komercijale i nabavke

Firma Kimeel doo je osnovana 2010. i uspješno se bavi se prodajom i distribucijom građevinske opreme, materijala, alata i HTZ opreme. Naša vizija je da u budućnosti budemo lider u vrhunskoj ponudi građevinske opreme i materijala a sa ciljem da kupci budu zadovoljni uz poseban akcenat na ostvarivanje partnerskih i dugoročnih odnosa sa kupcima.


accounting 1595939968

Pozivamo te ako si student druge ili treće godine ekonomskog ili nekog drugog fakulteta  i ako se želiš stručno osposobljavati na poslovima u oblasti knjigovodstva, računovodstva ili u polju komercijale i nabavke i obaviti ferijalnu praksu u našoj firmi.

Započinješ svoju karijeru sa bazičnom obukom i zadacima koji će ti biti odlična polazna tačka da naučiš osnove svoje struke i stekneš veće razumijevanje poslovanja na putu svoje karijere.

Prijavi se ako si:

  • Student druge ili treće – završne godine fakulteta
  • Poznaješ Excel i MS Word,
  • Posjeduješ komunikacione i organizacione vještine,
  • Poznaješ engleski i/ ili italijanski jezik

kimeel

Nudimo ti:

  • Usavršavanje koje traje dva mjeseca, te se može produžiti zavisno od tvoje zainteresovanosti i obima zadataka u segmentu prakse.
  • Dinamično radno okruženje u rastućoj firmi, rad u timu profesionalaca koji ce nesebično podijeliti svoje znanje i iskustvo sa tobom.
  • Dobiceš potvrdu o izvršenoj praksi po završetku iste od strane Kimeel doo.

Ukoliko se vidiš u ovakvom okruženju, prijavi se, posalji svoj CV i motivaciono pismo do 15.8.2020. godine na info@kimeel.com  sa napomenom u kojem periodu preferiraš da pohađaš praksu.

Više o nama mozes pronaći na www.kimeel.com

Ukoliko tvoja prijava uđe u uzi izbor kontaktiraćemo te i pozvati na razgovor. Ostale prijave ćemo sačuvati u nasoj CV bazi.

Vrijeme je da započnes svoju karijeru i primijeniš teorijsko znanje u praksi!