Prijavite se na besplatnu obuku iz digitalnog marketinga za mlade u Zenici

Saznaj kako i kada kreirati pravi sadržaj na društvenim mrežama. Prijavi se na obuku u Centru za mlade Zenica.


REaktiv e plakati digitalni marketing 2048x1152 1

Omladinsko udruženje REaktiv i Centar za mlade Zenica nastavljaju s obukama za mlade.

Tokom jula, 15 mladih imat će priliku sudjelovati na obuci iz digitalnog marketinga. Ako tvoje objave na Facebooku, Instagramu i drugim mrežama imaju dobar „reach“ i ostvaruju odličan „engagement“ onda se pridruži ovoj obuci.

Prijava za učešće na ovoj besplatnoj obuci moguća je do nedjelje, 4. jula 2021. godine do 23.59 sati. Prijave se vrše isključivo putem online obrasca dostupnog na ovom linku.

Obuka se sastoji iz četiri radionice i sve će se održavati u Centru za mlade Zenica, na adresi Jalijski put 5.

Prva radionica planirana je u četvrtak, 8. jula 2021. godine s početkom u 17.00 sati. Raspored ostalih radionica planiran je prema sljedećem rasporedu:

  • II radionica, 15. jula 2021. g. u 17.00 sati
  • III radionica, 22. jula 2021. g. u 17.00 sati
  • IV radionica, 29. jula 2021. g. u 17.00 sati

Organizator zadržava pravo promjene navedenih termina, o čemu će svi učesnici biti blagovremeno obaviješteni. Za sve polaznike osigurani su potrebni materijali i osvježenje. Obuka ukupno traje 16 radnih sati.

Obuka se provodi u okviru projekta „Zenica YOUth is BUZZing vol. 2“ zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).