Prezentacija i radionice za program neformalne edukacije: “Tvoja karijera počinje ovdje” u Banjoj Luci

Centar za razvoj karijere (CERK), kao jedan od partnera u realizaciji programa, u saradnji sa predstavnicima kompanije Ernst&Young organizuje prezentaciju programa i pripreme radionice: Tvoja karijera počinje ovdje.


EY Logo

Centar za razvoj karijere (CERK), kao jedan od partnera u realizaciji programa, u saradnji sa predstavnicima kompanije Ernst&Young organizuje prezentaciju programa i pripreme radionice: “Tvoja karijera počinje ovdje”.

Prezentacija programa se relizuje u subotu, 7. februara 2015. godine u Domu omladine Banja Luka sa početkom u 15 časova.

Prezentaciju će održati predstavnici kompanije Ernst&Young iz Beograda.

Nakon prezentacije programa, će biti organizovane radionice i to:

  1. „Self&Time management“ – radionica o kvalitetnom upravljanu vremenom koju će voditi predstavnici kompanije Ernst&Young,
  2. „Brendiraj sebe“ – kako se istaći kao kandidati i biti jedan od finalista programa „Tvoja karijera počinje ovdje“ kroz bolju prezentacije.

Program „Tvoja karijera počinje ovdje“ kompanije EY, namijenjen je studentima ekonomskih, pravnih, tehničkih, mašinskih, saobraćajnih, matematičkih fakulteta, fakulteta menadžmenta, državnih i privatnih fakulteta u BiH.

Mogućnost prijave i učešća imaju studenti svih godina studiranja, kao i nezaposleni, visokoobrazovani mladi do 3 godine od diplomiranja.

Više informacija o programu možete pronaći na web stranici: www.cerk.info.

(STUDOMAT.ba)