Predstavljen koncept LANACO SaaS platforme na Business dayu NetWork 9 konferencije

Dragan Ninić, Menadžer sektora za razvoj poslovanja kompanije LANACO je u prepunoj sali Red Dot Grand hotela Neum, predstavio LANACO autentični pristup kreiranja sopstvene digitalne poslovne platforme u SaaS modelu distribucije.


Lanaco prezentacija Network 9 1

Na predavanju, predstavljena je LANACO SaaS platform koja omogućava kompanijama da dobiju pristup savremenim softverskim rješenjima namijenjenim različitim vertikalama biznisa, a koji su ranije zahtijevali značajna IT ulaganja za instalaciju i korišćenje. Predstavljeni su LANACO proizvodi, kao što su EduIS, EcoOne, SoHo, Station24, Careoll i App Fusion koji su dio LANACO SaaS platforme.

Lanaco prezentacija Network 9 6

Korišćenjem LANACO SaaS platforme, omogućena je besprijekorna integracija sa drugim poslovnim sistemima, povećava se korporativna komunikacija i poboljšava poslovna agilnost,što je posebno važno za preduzeća koja pokrivaju različite industrije. Također, ovakav pristup obezbjeđuje kvalitetno izmještanje kritičnih IT kapaciteta i povećanje vremena u kome će preduzeća posvetiti svojoj core djelatnosti.

Lanaco prezentacija Network 9 5

Na NetWork konferenciji, učesnici su imali priliku da posjete još dva predavanja LANACO kompanije. Predavanje na temu “AppFusion – razvoj ESB rješenja na .NET Core platformi, koje se održalo danas u Sali Yellow Dot sa početkom u 10 časova i “Going SaaS, making choices” , koje se održalo u Sali Green Dot, sa početkom u 12 časova.

LANACO je i ove godine za učesnike izlaganja pripremio nagrade, te će najsrećniji posjetioci gore navedenih izlaganja biti u mogućnosti da osvoje Samsung Galaxy satove.

(STUDOMAT.ba)